Vi söker elektriker

Vi på Grebo EL söker dig som vill arbeta hos ett företag som ger det lilla extra, både för dig som anställd och för våra kunder och samarbetspartners. Är det du eller kanske någon du känner som blir vår nästa medarbetare?

Grebo-El_20-9408

Vi erbjuder möjligheten att jobba hos Grebo EL AB som är din lokala partner inom El- och Larmteknik. Vi bildades 1989 och är idag 40 medarbetare och omsätter cirka 70 MSEK. Vi arbetar inom områdena elinstallation, larm, säkerhet, passagesystem, brand och service.
Vi har under senare år haft en kraftig tillväxt och söker nu ytterligare medarbetare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som har minst 5-års erfarenhet som elektriker/larmtekniker. Du är en positiv person som tycker om att ta ansvar och jobba strukturerat. Du trivs med att arbeta med framtidens teknik samtidigt som du är noggrann och kvalitetsfokuserad. Förutom detta har din personlighet stor betydelse för oss. Vi tror att du är en kommunikativ lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete.

Vad vi på Grebo erbjuder dig;

Vi erbjuder en arbetsplats där vi gör jobbet tillsammans, yrkesarbetare och ledare.

Vi ger dig goda utvecklingsmöjligheter genom individuella utvecklingsplaner.

Du får stor frihet i din yrkesroll med goda möjligheter att påverka.

Vi strävar efter en bra balans mellan arbete och fritid/familjeliv.

Du erbjuds fina träningsmöjligheter, förutom friskvårdsbidrag har du även möjlighet att träna på företagets gym, spela padel eller vara med på vår årliga golftour, för att nämna några exempel.

Vi har kul på jobbet, vi tror att medarbetare som skrattar ofta också presterar bättre, vilket i sin tur bidrar till företagets utveckling.