Företag

Engagerad servicepartner för företag

Grebo EL är en engagerad servicepartner som erbjuder hållbara installationer och service med energibesparing i fokus. Vare sig det är kontor, hotell, restaurang, logistik eller andra typer av verksamheter levererar vi lösningar anpassade efter era behov.

Din installationspartner

För oss på Grebo EL är det viktigt att arbeta med så bra förutsättningar som möjligt. Vi vet att kunskap om våra kunder och deras behov är en viktig komponent för att ge rätt service vid rätt tillfälle. Därför sätter vi ett stor värde vid att lära känna de fastigheter vi arbetar med för att leverera den bästa lösningen. Vårt mål är, att leverera, snabba, effektiva och smarta lösningar.

Boka elektriker
Grebo-El_20-9543

Trygga lösningar

Alla projekt är olika men vi ställer alltid höga krav på att arbetet utförs på ett tryggt och säkert sätt. Våra medarbetare är certifierade och arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv kring uppgifterna som ska lösas. För varje nytt projekt sätter vi ihop rätt kompetens för att lösa uppgiften. Vi erbjuder hjälp med allt från det lilla till det stora projektet. Vare sig det är kontor, hotell, restaurang, logistik eller andra typer av verksamheter levererar vi lösningar anpassade efter era behov.

Grebo-El_20-9569

Erfarenhet föder erfarenhet

På Grebo EL har vi mycket erfarenhet och den byggs på för varje projekt vi gör. Det gör att vi känner oss trygga oavsett utmaning och att vi i förlängningen kan leverera denna trygghet till våra samarbetspartners. Oavsett storlek hjälper vi till med rätt resurser för just det projektet, från om- och tillbyggnader till stora nybyggnadsprojekt.

Läs mer om oss
Grebo-El_HQ-122