Elinstallation

Elinstallationer med bra effekt

Grebo EL erbjuder elinstallation från svagström till högspänning. Vi vet att varje projekt är unikt och planerar en skräddarsydd lösning från idé till en färdig installation.

Erfarenhet ger kvalitet

Våra erfarna elektriker har bred kompetens och tar ansvar för en hållbar och effektiv elinstallation. Vi arbetar enligt certifiering för kvalitet, miljö och arbetsmiljö med en standardiserad process som är effektiv, kontrollerad, står för god kvalitet och liten miljöpåverkan.

Grebo-El_HQ-106

För din trygghet

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg under hela processen från beställning till färdig elinstallation. Därför arbetar vi metodiskt och transparent genom hela processen. Säkerhet och dialog är viktiga delar i vårt sätt att arbeta

Grebo-El_HQ-247

Boka elektriker online

När du bokar elinstallation online och få 100kr rabatt på varje arbetad timma (695kr). Välj önskad dag och tid nedan, fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende. Vi hör av oss till dig så fort som möjligt för att gå igenom detaljer.

Boka elektriker online
Grebo-El_HQ-207

Löpande underhåll

För att säkerställa en långsiktig kvalitet erbjuder vi en kontinuerlig service. Genom ett löpande underhåll kan vi sänka energikostnader och undvika driftstopp.