Om oss

Din lokala partner inom elteknik

Grebo EL är din lokala partner inom elteknik. Vi har i dag 42 medarbetare i en platt och flexibel organisation, präglad av snabba beslutsvägar och korta ledtider.

Vi är Grebo EL

Sedan 1989 har vi tagit hand om hela processen från projektering och idé till färdig anläggning. Vi brinner för att utveckla vår verksamhet och bredda vårt utbud till kund. Nu senast genom förvärvet av Larm och Telefunktion där vi breddar vår kompetens inom säkerhetsinstallationer.

Kom i kontakt med oss
Grebo-El_HQ-277

Vår målsättning

Målet med vårt arbete är att genom hela processen kunna erbjuda dig som kund genomtänkta lösningar som fokuserar på säkerhet, nytänkande och trygghet.

Ett gäng med positiv energi

Att sprida positiv energi är ingen klyscha, det driver oss framåt och lägger grunden för att uppnå bra resultat tillsammans. Vi strävar efter att ha ett optimistiskt förhållningssätt för att bygga, tillit till varandra och ömsesidig respekt.

Läs mer om vårt team
Grebo-El_HQ-248-2

Kundsegment

I dag jobbar vi med allt från små projekt med mindre uppdragsgivare, till omfattande uppdrag mot större fastighetsägare och kommuner. Vi tar ansvar för helheten och erbjuder allt från projektering till energibesparing, service och löpande underhållsarbeten.

Våra kundsegment
Grebo-El_HQ-127

Nyheter

Grattis till vinnaren av Zaptec laddbox

I september hade vi en tävling där vi lottade ut en laddbox inklusive installation.Vinnaren drogs i slutet av september och den lyckliga vinnaren ble…

Läs mer

Få 50% bidrag av din installation av laddbox

Allt fler upptäcker fördelarna med att äga elbilar och laddhybrider. Utvecklingen går ständigt framåt och bilarna blir bättre både gällande prestanda och räckvidd. Nu finns även möjlighet för dig som har eller funderar på elbil att få en egen laddbox installerad förmånligt i ditt hem.

Läs mer

Fem saker du inte visste om solceller

Sommaren är här och det betyder såklart sol. Sol och bad, semester och solnedgångar från altanen med grillen på högvarv. Solen är fantastisk på många…

Läs mer
Se fler nyheter