Jobba med oss

På Grebo EL arbetar vi som ett team där varje kollega är en viktig del i vår utveckling. Att sprida positiv energi är ingen klyscha utan något som driver oss framåt och ser till att vi tillsamman uppnår bra resultat.

Växtkraft som ger kompetens

När vi möter utmaningar i vårt arbete vänder vi det till en växtkraft och att vi utvecklas både i vår kompetens och som personer.

Vi arbetar som ett team där varje kollega (du) är en viktig del i vår utveckling. Den gemensamma riktningen med tydliga mål och strategier ligger till grund för vårt dagliga arbete. Till det jobbar vi med ett optimistiskt förhållningssätt för att bygga tillit till varandra och ömsesidig respekt. Hur vi kommunicerar med varandra är en viktig del i arbetet att skapa en trygg och inspirerande arbetsplats där alla kan delta och utveckla sina styrkor.

Grebo-El_HQ-163

Varje röst är viktig

Hos oss är det vi som arbetar som är företaget och därför har vi valt en platt struktur för vår arbetsplats. Vi tror att det gynnar oss i slutändan då alla på ett naturligt sätt kan komma med inspel om det som händer i den dagliga verksamheten. Det ger oss en bra grund till att lösa utmaningar tillsammans.

Grebo-El_HQ-287

Vill du bli en del av vårt team?

Vi tror att medarbetare som skrattar ofta också presterar bättre, vilket i sin tur bidrar till företagets utveckling och framtoning.