Jobba med oss

På Grebo EL arbetar vi som ett team där varje kollega är en viktig del i vår utveckling. Att sprida positiv energi är ingen klyscha utan något som driver oss framåt och ser till att vi tillsamman uppnår bra resultat.

Växtkraft som ger kompetens

När vi möter utmaningar i vårt arbete vänder vi det till en växtkraft och att vi utvecklas både i vår kompetens och som personer.

Vi arbetar som ett team där varje kollega (du) är en viktig del i vår utveckling. Den gemensamma riktningen med tydliga mål och strategier ligger till grund för vårt dagliga arbete. Till det jobbar vi med ett optimistiskt förhållningssätt för att bygga tillit till varandra och ömsesidig respekt. Hur vi kommunicerar med varandra är en viktig del i arbetet att skapa en trygg och inspirerande arbetsplats där alla kan delta och utveckla sina styrkor.

Grebo-El_HQ-163

Varje röst är viktig

Hos oss är det vi som arbetar som är företaget och därför har vi valt en platt struktur för vår arbetsplats. Vi tror att det gynnar oss i slutändan då alla på ett naturligt sätt kan komma med inspel om det som händer i den dagliga verksamheten. Det ger oss en bra grund till att lösa utmaningar tillsammans.

Grebo-El_HQ-287

Lediga positioner

Projektledare

Är du en kommunikativ och erfaren projektledare som får energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Vi på Grebo EL tar oss an spännande uppdrag i varierande storlek runt om i Östergötland. Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en projektledare.

Läs mer och ansök →

Kalkylator

Är du en analytisk, noggrann och affärsmässig person som trivs att arbeta i en verksamhetsnära roll med flera kontaktytor?

Läs mer och ansök →

Verksamhetsansvarig (LTF)

Larm och Tele Funktion som ingår i Grebo EL-koncernen söker nu en Verksamhetsansvarig. Har du erfarenhet av att leda projekt, kundrelationer och medarbetare inom säkerhet? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären.

Läs mer och ansök →

Vill du bli en del av vårt team?

Vi tror att medarbetare som skrattar ofta också presterar bättre, vilket i sin tur bidrar till företagets utveckling och framtoning.