Service

Underhåll som ger hållbara installationer

Grebo EL erbjuder löpande service, akuta åtgärder och ombyggnationer. För att säkerställa en långsiktig kvalitet erbjuder vi en kontinuerlig service.

Håll ned energikostnader

Genom ett löpande underhåll kan vi sänka energikostnader och undvika driftstopp. Vi säkerställer att du följer alla lagar och regler som är applicerbara på ditt elsystem. Vi är experter på energioptimering och kan hjälpa dig att se över ditt existerande system för att effektivisera och skapa en långsiktig lösning.

Grebo-El_HQ-235

Akut service

När det sker oförutsägbara händelser som leder till störningar eller driftstopp i ditt system hjälper vi dig att snabbt komma i gång igen. Vi har fler än 20 servicebilar, där varje bil har utrustning för att kunna lösa de vanligast förekommande akuta ärenden och underhållsarbeten. För att undvika störningar rekommenderar vi en kontinuerlig service.

Grebo-El_HQ-170

En mångsidig partner

Vi hjälper såväl privatkunder som fastighetsägare och industrier och har idag ramavtal med flera kommunala och privata fastighetsbolag och föreningar. Vi hjälper även flera både små och stora byggfirmor med återkommande uppdrag.

Grebo-El_HQ-180

Boka elektriker online

När du bokar elektriker för service online och få 100kr rabatt på varje arbetad timma (695kr). Välj önskad dag och tid nedan, fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende. Vi hör av oss till dig så fort som möjligt för att gå igenom detaljer.

Boka elektriker för service
Grebo-El_HQ-207