Boka elektriker

Boka elektriker till rabatterat pris

Boka elektriker online så ger vi dig 100kr rabatt på varje arbetad timma (695kr). Välj önskad dag och tid nedan, fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende. Vi hör av oss till dig så fort som möjligt för att gå igenom detaljer.

Hur går det till att boka elektriker?

1. Välj dag och tid

Välj dag och tid när du vill boka elektriker. Du har möjlighet att göra en bokning vardagar 08:00 eller 12:00 och varje bokning avser 4 timmar.

2. Ange dina uppgifter

Ange ditt namn, epost och telefonnummer för att vi ska kunna kontakta dig. Det är såklart viktigt att ange adressen dit vår elektriker behövs och även en kort beskrivning av uppdraget för att klargöra projektets omfatting.

3. Bli kontaktad av projektledare

Vi kommer kontakta dig så fort som möjligt för att höra kring detaljer, vad för material som krävs och hur mycket tid som behövs. T.ex. kanske behöver vi boka upp en heldag.

4. Din installation / service

När väl vår elektrikern kommer till dig är det viktigt att du ger tillgång till utrymmet där installation eller service ska ske, annars kan inte uppdraget genomföras korrekt . Vi fokuserar på det du och projektledaren kommit överens om medan andra installationer och service får bokas i separat bokning.

Känner du dig osäker?

Kontakta oss istället via telefon eller e-post.

Överenskommelser vid onlinebokning

Bokning

När du bokar elektriker är det viktigt att du anger rätt uppgifter då vi behöver en klar bild över projektet. Vad du behöver hjälp med, på vilken adress du behöver hjälp, samt uppgifter till dig så att vi kan komma kontakt med dig.

Bokningsavgift

Vid onlinebokning tar vi en bokningsavgift på 950kr inkl. moms då denna avgift används som disposition i din bokning. När väl uppdraget är utfört så räknas denna avgift bort på den totala kostnaden.

Arbetskostnad

Grebo EL debiterar dig per timme för arbetet och för det material som behövs för att genomföra arbetet. När du bokar elektriker online får du 100kr rabatt och en timmar debiteras med 695kr (ordinarie pris 795kr). Varje onlinebokning är 4 timmar i grunden och när du innan uppdragets tid pratar med en projektledare får vi möjlighet att gör en ny uppskattning kring hur mycket tid som behövs.

Kontakt innan uppdrag

Innan vi hjälper dig behöver vi stämma av via telefon då vi behöver verifiera din bokning. En projektledare på Grebo EL kommer kontakta dig och det är viktigt att du svarar annars finns risken att din bokning inte kan hålla den utlovade bokningstiden. Kommer inte någon av våra projektledare i kontakt med dig 3 dagar innan arbetet ska utföras så avbryter vi din bokning.

Avbokning

Om du får förhinder eller av någon anledning behöver ta bort din avbokning så kan vi hjälpa dig med det 24h innan bokad tid. Sker avbokningen efter tidsfristen så får du inte tillbaka bokningsavgiften samt att vi inte ersätter transaktionsavgiften.

Betalning

Efter utfört arbete skickar vi en faktura till dig. Vi räknar med tiden det tagit för att utföra arbetet, material och tar bort bokningsavgiften på 950kr då denna avgift fungerar som en disposition i din bokning.

Tidigare projekt

Kv. Intellektet, Vallastaden

Linköping – Nybyggnad av 214 lägenheter samt lokaler och kontor. Projektet är en del av bo- och samhällsmässan, Bo2017. …

Läs mer

Bussgarage

Installation av laddboxar för 20st EL Bussar – Installation av laddboxar för 20st EL Bussar …

Läs mer

Paddelbanor vid sportcenter

Linköping – Installation av utomhusbelysning vid padelbanor …

Läs mer
Se fler projekt