Fastighetsägare och förvaltning

En serviceinriktad partner med positiv energi

Grebo EL ger dig som fastighetsägare och förvaltare bästa möjliga förutsättningar för att verksamheten ska flyta på utan driftstörningar. Våra kompetenta elektriker har lång erfarenhet av avancerade anläggningar och välstrukturerad elteknik.

Din installationspartner

För oss på Grebo EL är det viktigt att arbeta med så bra förutsättningar som möjligt. Vi vet att kunskap om våra kunder och deras behov är en viktig komponent för att ge rätt service vid rätt tillfälle. Därför sätter vi ett stor värde vid att lära känna de fastigheter vi arbetar med för att leverera den bästa lösningen. Vårt mål är, att oavsett storlek på ditt projekt leverera, snabba, effektiva och smarta lösningar.

Grebo-El_20-9752

Trygga lösningar

Alla projekt är olika men vi ställer alltid höga krav på att arbetet utförs på ett tryggt och säkert sätt. Våra medarbetare är certifierade och arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv kring uppgifterna som ska lösas. För varje nytt projekt sätter vi ihop rätt kompetens för att lösa uppgiften. Vi erbjuder hjälp med allt från det lilla till det stora projektet. Vare sig det är kontorsfastigheter, hotell, restaurang, logistik eller andra typer av fastigheter levererar vi lösningar baserade på era behov.

Grebo-El_20-9628

Erfarenhet föder erfarenhet

På Grebo EL har vi mycket erfarenhet och den byggs på för varje projekt vi gör. Det gör att vi känner oss trygga oavsett utmaning och att vi i förlängningen kan leverera denna trygghet till våra samarbetspartners. Oavsett storlek hjälper vi till med rätt resurser för projektet, från om- och tillbyggnader till stora nybyggnadsprojekt.

Grebo-El_HQ-122